Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Nya tag...

I går for vi mot Göteborg. Per och Alma för att upptäcka Universeum, jag för att se om det skulle fungera att plugga igen... Det var en fantastisk dag! Alma och Per fick en otrolig upplevelse och jag fick känna på lyckan att ta del av andra människors tankar och försök att lära mig något nytt. Natten var inte lika rolig och nu är klockan halv två dagen efter och precis så känner jag mig. Sorgen och glädjen vandrar tillsammans och de fungerar på något sätt ihop, men frågan är om lycka och smärta fungerar på samma sätt? Trött, trött, trött och nöjd! Min förhoppning är att den här hösten ska se annorlunda ut på min orkesfront, lite missmodig i dag, men med tanke på upplevelsedosen under helgen och gårdagen så tänker jag gå vidare med starka, men trötta, steg...

Handle with care gäller här och nu!

 

Tisdagen den 2 september 2014 kl. 13:37

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Betraktelser/reflektioner

HSP

Predikningar

terbruk

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.