Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Man ska aldrig ropa hej förrän man är över mars...

Känsliga läsare varnas!

 

Jag ska erkänna - jag har varit lite kaxig över att vi klarade oss undan vabbruari så otroligt bra. Ingen bra idé så här i efterhand... mars inleddes bra, men efter en vecka sjuknade Alma och så jag in. Efter några dagars vabband sjuknade även Per in... igår verkade det som om Alma började om, så vi höll henne hemma från dagis. I dag hade Per tänkt gå och jobba även om han inte är 100%, men så kom det ju en lördag emellan... Förhoppningsvis har Alma ätit något olämpligt eller så har vi fått maginfluensa i familjen... jag sitter på helspänn och bara väntar på att det ska vara dax att springa uppför trappan igen.

Det finns så många olika dofter, äpple t.ex, så underbart gott det kan dofta. Nyduschat barn likaså, räkskal som legat för länge kan vara bökigt att bli av med på många sätt, men finns det något som klår en eller ett par spyor... jag tror inte det...

Har försökt att koka gott te, begrava ansiktet i nytvättad tvätt, låta frisk luft frysa ner luften omkring mig och mig med för den delen, sedan tände jag ett par ljus... men icke då... det är ingen tvekan om vad som hänt i vårt hus. Jag har skurat badrum och hall, duschat barn och just nu jobbar tvättmaskinen halft ihjäl sig med att tvätta allt i textilväg som vi varit i närheten av... hallens trägolv doftar av såpa och hade jag haft klorin hemma hade såpan blandat sig med den - nu fick jag nöja mig med Ajax allrengöring på väggar, golv och porslin. Klorin luktar inte hallon heller när jag tänker efter så det kanske var lika bra att det var slut...

Som väl är börjar jag äntligen bli lite trött... Ska bara vänta in tvättmaskinen så den blir klar och fylla på den igen...

Ett mer meningslöst blogginlägg vet jag inte om jag någonsin skrivit, men det har jag säkert... minns ett om tumvantar som aldrig lär få någon plats i någon enda historiebok. Händerna luktar såpa minsann... nu går jag och lägger mig och hoppas på att drömma om sådanat som bara luktar rosor...  natti natti...

 

Söndagen den 22 mars 2015 kl. 01:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Betraktelser/reflektioner

HSP

Predikningar

Återbruk

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.