Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vårdoft, såpa och skrivkramp

Det finns både för- och nackdelar med att bo nära "landet" och egentligen uppskattar jag nog alltihopa med det, men när vårdofterna tränger sig in i huset och får mig att börja gå på jakt bland alla våra avloppsrör innan Alma sticker näsan utanför dörren och förklarar att det kommer utifrån - då längtar jag in till stan igen, en liiiiiiten stund, eller i alla fall de här dagarna... eller nej... Jag är född och uppvuxen på landet men kommer aldrig, aldrig, aldrig att vänja mig vid stanken som uppstår när ko-, gris- och hönsskit ska ner i backen på alla åkrar. Det luktar betydligt bättre innan det "vilat" till sig ett år... Måste bero på HSP-näsan också - den är ju helt grymt överkänslig för allt vad dofter heter.

Nåväl... jag är en upplevelse rikare: tittade på dagens och gårdagens avsnitt av Farmen efter att Alma somnat och för första gången såg jag kossor på datorn och kände doften av ladugård samtidigt. Tack för det Örjan Selien - jag hade aldrig upplevt det om inte du varit med på Farmen i år... Det är en förunderlig resa du gjort!

Har förresten äntligen tagit mig för att såpskura hallgolvet på övervåningen efter konstens alla regler... efter lördagnattens upplevelse med kräksjuk dotter och endast en skurning hade jag inget val... tyvärr är ju såpadoften utplånad av svinträck...
Nu återgår jag till uppsatsen - bara en månad kvar att skriva på. Be gärna en snutt för mig ni som brukar be små eller stora snuttar, så det går vägen för mig och uppsatsen - jag behöver det. Det tar emot så gräsligt just nu... Tror det kallas för skrivkramp, aaaahhh jag har drabbats av skrivkramp för första gången i mitt liv... det är alltså så här det känns - paniiiiik... Skärpning Liljenberg och åter till uppsatsen... ska bara tända en brasa i kaminen först och låta det ryka in en stund..

Kram kram och natti natti!
 

 

 

 

Tisdagen den 24 mars 2015 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Betraktelser/reflektioner

HSP

Predikningar

Återbruk

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.