Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Ett barns kärlek

Ett barns kärlek kan kännas på så många sätt; morgonmyset där filosoferandet inte har några gränser, den spontana kramen under frukosten, Dagens puss och en teckning.

Dagens puss är något nytt: eftersom Alma nu fyllt sex år får jag inte pussa henne hur som helst längre, en om dagen räcker gott för Alma. Jag förklarar att jag har pussat henne i sex år så det är lite knepigt att helt plötsligt bara få en om dagen, men jag lovar att jobba på det. I morse blev det två extra och katastrofen var ett faktum. Hon klurar en stund och sedan har hon lösningen klart för sig: Varje puss som du ger mer än dagens puss måste jag ge tillbaka till dig. Varpå hon pussar mig på kinden två gånger - och mammahjärtat smälte av lycka! I morse kröp hon ner under mitt täcke och vi låg där och filosoferade runt - det är något av det bästa jag vet, morgonmys och morgontankar... sedan har vi det där med teckningar; när ett barn är tyst länge handlar det oftast om bus. När Alma är tyst länge handlar det oftast om en teckning eller en saga. Att se hennes tolkningar av bilder och namn är bland det bästa jag vet, när hon går loss och berättar hur hon har tänkt och när jag säger: det är en väldigt bra teckning, säger hon glädjestrålande Tack och springer iväg för att börja med nästa...

Hon fick förresten en film för några dagar sedan... gissa vilken ;)

 

Onsdagen den 25 mars 2015 kl. 17:42

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Kategorier

Allmnt

Betraktelser/reflektioner

HSP

Predikningar

terbruk

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.