Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tre steg tillbaka

I förrgår anade jag att något var på G... jag var trött på ett välbekant, men annorlunda sätt. Huvudet blev för trångt för min hjärna, och mossan växte snabbt tät och ogenomtränglig i och över den. Kroppen orkar inget, varenda muskel har begärt tjänstledighet eller krävt att få gå ner i arbetstid och jag har inget val.

Jag skakar lätt om jag sitter still, ögonen vill bara stänga sig och min kudde har blivit den ägodel jag vill ha närmast kinden just nu. Mardrömmar och drömmar varvas och HSP-draget som gör att jag drömmer mer, sover lättare och minns mer av drömmarna saboterar min nätter och morgnar. Min HSP-radar som gör att jag lägger märke till allt jobbar övertid och bearbetar allt som tas in med en noggrannhet som skulle göra en frimärkssamlare stolt och en CIA-agent avundsjuk.

Tänderna gör ont och oron som rumstrerar om inuti mig är inte berättigad alls, så jag lutar mig tillbaka och gör det bästa av situationen; låter min älskade man spela musik för mig, läser böcker och ser film med Alma, ritar och pratar med henne, gosar med båda två och Bamse så ofta det går, dricker massa vatten och te, äter morötter och tar frisk luft... glöm städning, glöm snickerier, glöm studier, glöm umgänge, glöm allt som tar energi. Just nu lagar Per mat och jag ber att han ska orka mig en sväng till. Ta hand om honom alla som har med honom att göra i veckan. Be gärna att detta skov går över så fort som möjligt... tills dess.... finns jag

 

Söndagen den 28 september 2014 kl. 13:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Betraktelser/reflektioner

HSP

Predikningar

Återbruk

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.